9.6.10

MINYAK BABY HERBA ASLI TROPICAL HERBS..

from the comfort of your own home now!
 


Minyak ini sangat mujarab dan sangat terkenal. Bau herbanya yang wangi dan menyamankan. Kembung perut membuatkan bayi anda tidak selesa. Lega dan nyamankan bayi secara semula jadi. Formula semula jadi Minyak Bayi Tropical Herbs, tanpa mentol tiruan, metil salisilat dan champhor, membantu melegakan kembung perut untuk bayi sambil mengurangkan kembung di bahagian perut. Diadun mengguna minyak pati bergred tinggi, ia juga menyamankan kulit bayi, mengekalkan peredaran darah yang sihat dan memberikan kelegaan segera bagi kekejangan yang memulas-mulas. Gunanya setiap hari dan tiada lagi rasa tidak selesa!
Campuran minyak pati bergred tinggi:
#Minyak Pudina (Minyak Mentha piperita) -- Dikenali kerana pelbagai ciri-ciri terapiutiknya: * Menyaman dan melegakan * Mempunyai kesan antibakteria * Melegakan rasa sebu, loya, sakit yang memulas-mulas dan kembung perut
#Minyak Kayu Putih -- (Minyak Eucalyptus globulus) *Dikenali kerana kualiti antiseptik
#Minyak Buah Pala -- (Minyak Myristica fragrans) *Merangsang peredaran darah ke kulit di sekeliling bahagian perut
#Minyak Kelapa Afrika -- (Minyak Elaeis guineensis) *Diiguna sebagai penawar herba untuk reumatisme
#Minyak Bunga Cengkih -- (Minyak Eugenia caryophyllusl) *Diguna secara tradisional sebagai antiseptik dan anestetik
Ingat lah.. kdg2 minyak baby yg tak ada b**i pun masih ada yg berbahaya pd baby kita..jadi, pastikan myk tu tiada bahan kimia mcm menthol tiruan, methyl salicilate atau champhor sebab semua ni bhn kimia bahaya. jgn kata minyak yg ada b**i saja yg haram sbb kalau ada bahan aktif / bhn kimia yg tak elok dan berisiko utk kesihatan baby kita, jadi poisonous dan toxicity. So, sebagai alternative, kak azian supply minyak baby herba asli tropical herbs. ada 5 jenis herba yg dibuat minyak. semua asli. tak campur apa kimia. lagi satu..minyak ni sangat murah! 60ml sebotol, harga yg lebih rendah. Sedangkan minyak Yu^i ialah 22 ml, berharga 14 ringgit, tapi minyak baby tropical herbs campuran 5 jenis herba yg penting dan selamat ni harga lebih rendah dari itu...Ok so, kalau nak cuba penyelesaian kembung perut dgn minyak baby herba asli Tropical herbs ni, boleh give it a try, inshaallah mujarab.. 

salam, azian

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...