4.3.10

Why...Just because I think lately I haven't openly declared that I am an Amway dealer :)

Got a phone call today. Pemanggil berkata bahawa susah nak cari Amway dealer sekarang ini. Allano lotion yg biasa digunakannya sudah kehabisan.

Saya katakan saya boleh diharapkan untuk mengedarkan apa saja barangan keluaran Amway sebab saya ialah ABO (Amway Biz Owner). Selepas mengambil pesanan, saya akan membantu menghantarnya sesegera mungkin. Walaupun hanya sebotol roll-on deodorant. Dari Kajang - Wangsa Maju - Serdang saya memandu untuk menghantar sebotol roll-on kepada pelanggan yang memerlukannya. Paling jauh saya memandu untuk menghantar barangan ialah ke Bandar Jengka - menghantar Time Defiance Set... dalam jangkamasa kurang dari 6 jam, saya pergi ke Bandar Jengka dan balik semula ke Seri Kembangan.

Ada juga pelanggan yg mahu mengambil sendiri - apa saja yg mudah untuk pelanggan saya tetap alu-alukan.

Penghantaran melalui pos juga boleh.. Beberapa tempat yg saya tidak pernah pergi, dan tidak terfikir akan mendapat pesanan, dan saya telah poskan ialah ke Pasir Gudang, Kuala Terengganu, Kota Kinabalu, dan paling dekat Menara PNB. Ada juga yg memesan dari luar negara (the UK) dan dihantar melalui saudara dan rakan ke sana... Kebanyakannya yg saya poskan Tropical Herbs Amway Set, roll-on deodorant, Nutrilite Daily, Allano lotion.

Tentang pengalaman menggunakan, saya sendiri ialah 100% user Amway products.. kesemuanya yg saya gunakan menjadi favorite saya..

You can count on me. Your servicing Amway dealer ...

All the best and take care,
Azian
012-2721469

Suara hati:
I want to be a successful Amway dealer. At the same time I want to help others who want to benefit from Amway quality products... I gain satisfaction from helping others... I hope I will be successful in this business one day.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...